facebook

Aanplantingen en tuinonderhoud

Onze klanten hebben graag een mooie tuin het ganse jaar door en daarom doen ze beroep op onze vakkennis.  Heb je al eens stilgestaan hoeveel soorten planten er zich in uw tuin bevinden? Waarschijnlijk al een hele lijst. En dit is slechts een heel klein percentage van het totale aanbod dat er op de markt te vinden is. Voor een buitenstaander is het enorm moeilijk om wegwijs te raken uit dit aanbod. Wij, groenvoorzieners, kunnen in dit geval een enorme meerwaarde betekenen voor uw tuin.

Net zoals bij mensen, moet ook een tuin groeien. Het uitzicht op volwassen leeftijd wordt vooral bepaald door de zorg en aandacht die eraan besteed is in de jeugdfase. Een prachtig tuinontwerp en aanleg kan door een gebrekkig onderhoud al na enkele jaren totaal verloren zijn.

Wij luisteren naar de wensen van onze klanten en passen daaraan een strak onderhoudsschema voor hun tuin aan. Een éénmalige ingreep? Een wekelijks of maandelijks onderhoud al dan niet met een vast onderhoudscontract? Alles is mogelijk en er wordt steeds rekening gehouden met het budget van de klant.

Het voordeel van dit jaarrond tuinonderhoud is dat wij op elk ogenblik kunnen ingrijpen wanneer bepaalde dingen misgaan in de tuin. Ziekten en plagen beginnen de dag van vandaag serieus de bovenhand te krijgen in onze sector en daarom is een vakman in uw tuin geen overbodige luxe.

Ook houden wij altijd rekening met speciale wensen van onze klanten: een tuinfeest, verlofperioden,… Op deze manier hebben wij in de loop der jaren een stevige reputatie op vlak van betrouwbaarheid opgebouwd, wat misschien wel het belangrijkste is in dit facet van de groenvoorziening.

Created by Pixular