facebook

Boomverzorging

De laatste jaren is de boomverzorging een heel belangrijke tak in de groenvoorziening aan het worden. Het is een specialisatie die slechts weinigen echt onder de knie hebben. Wij hebben ons in de loop der jaren meer en meer toegespitst op dit onderdeel. Door middel van de nieuwste boomklimtechnieken kunnen wij ons veilig en zeer doelgericht bewegen in bomen van allerlei formaten. Deze technieken worden niet alleen aangewend bij het snoeien of afbreken van bomen. Ook inspectie van zieke bomen en behandeling ervan behoren tot de boomverzorging.

Meestal komen wij in situaties waar in het verleden geen rekening werd gehouden met de bestaande tuinsituatie waardoor er overlast ontstaat onder de vorm van schaduw, overhangende takken bij de buren of in het ergste geval schade aan omliggende gebouwen. In deze situaties kunnen we niet anders dan de bomen snoeien of soms zelfs volledig verwijderen. Wij helpen de klanten in dit laatste geval met het aanvragen van een kapvergunning. Door middel van speciale opvangtechnieken kunnen wij deze bomen volledig ontmantelen zonder schade te doen aan onderliggende gebouwen, paden, beplantingen,…

Dank zij een constante bijscholing, zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in dit vakgebied. Bomen zijn de bron van ons leven en deze moeten dan ook met de grootste zorg behandeld worden!

Created by Pixular