facebook

Gazon

Een mooi gazon is niet vanzelfsprekend! Voor het bekomen van een mooi gazon zijn elk jaar een minimum aan basiswerkzaamheden nodig: verticuteren, bemesten en bekalken. Veel hangt echter ook af van de weerssituatie van het jaar, de soort grond, het soort graszaad dat gebruikt werd bij de aanleg en natuurlijk de wensen en de portemonnee van de klant.

Soms hebben we het geluk om gazons reeds te begeleiden vanuit hun jeugdfase. Dit betekent dat wij de aanleg hebben mogen verzorgen. Op deze manier kunnen wij de belangrijkste factoren voor het goed functioneren van uw gazon sterk beïnvloeden, namelijk de bodemstructuur. Vooral bij zware of kapotgereden gronden is dit van groot belang. Met behulp van verschillende soorten compost kunnen wij zelfs deze gronden opnieuw leven inblazen.

Wij vinden de factor gazon in een tuin heel belangrijk en helpen onze klanten daarom ook heel graag op alle mogelijke manieren voor het verkrijgen van een mooie grasmat. Op die manier zullen de buren vaststellen dat het gras aan de overkant wel degelijk groener is!

Created by Pixular