facebook

Tuinontwerp

De basis van een tuin is een goed ontwerp!

Tuinontwerpen hoeven niet altijd heel uitgebreid en duur te zijn! Heel dikwijls krijgen wij de vraag om kleinere delen van de tuin aan te pakken. Dit kan gaan van het aanplanten van 1 boom of struik tot het ontwerpen van volledige plantenborders.

Een tuin kan ook volledig door ons onder handen genomen worden.  Naast een nauwe samenwerking met verschillende externe tuinarchitecten, ontwerpen wij ook kleinschalige tuinprojecten.  Op deze manier zijn wij in deze beginfase ook heel nauw betrokken bij de aanleg van een tuin.  Het grote voordeel is dat de klant bij een eerste kennismakingsbezoek met dezelfde mensen in contact komt als tijdens de aanleg van de tuin en ook het verdere onderhoud de jaren daarop.  Dit creĆ«ert een vertrouwensband die voor ons en de klant heel belangrijk is.

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek polsen wij heel uitvoerig naar de wensen van de klant.  Dit eerste bezoek is volledig kosteloos en zonder verdere verplichtingen.  Naast dit facet wordt ook onze werkmethode toegelicht.  Wanneer de klant zijn akkoord geeft, gaan wij over tot de ontwerpfase.  De kosten van het ontwerpen vervallen achteraf geheel of gedeeltelijk wanneer wij de uitvoering van het project ook mogen verzorgen.

Created by Pixular